Bravebrace

Köp Villkor

Allmänna villkor

Följande allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Bravebrace (SilentSwede AB). Då du genomför en beställning accepterar du dessa villkor. Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via webbutiken www.bravebrace.com. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande för beställning. SilentSwede AB reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på hemsidan, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. SilentSwede AB har rätt att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en vara som du har beställt så kommer vi naturligtvis att meddela dig om detta och invänta ditt godkännande av det korrigerade priset innan beställningen fortsätter. All bildinformation i webbutiken ska uteslutande ses som illustrationer. Sådana illustrationer kan inte garanteras återge det antal varor du erhåller eller varans exakta utseende, funktioner eller ursprung.
 Allt innehåll i webbutiken ägs av SilentSwede AB. Informationen är skyddad genom bland annat immaterialrättsliga och marknadsrättsliga lagar. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om varor, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från SilentSwede AB.
Kontakta vår kundtjänst om du är missnöjd med varor som du har beställt från vår webbutik. Om du trots detta inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden.

SKÖTSELRÅD:
Vi rekommenderar att ni inte sliter i armbanden, är försiktiga när ni tar dem på och av er samt att ni inte utsätter armbanden för varken vatten eller fukt.

Leveransinformation

Efter att du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till dig. Läs igenom den och kontrollera att alla uppgifter stämmer.
Beställningar skickas inom en vecka, så fort dem har tillverkats efter dina specifika önskemål. Vid storhelger, högtider och trafikstörningar kan leveranstiden förlängas. Kan vi inte hålla avtalad leveranstid på grund av att varan tagit slut kontaktar vi dig via den registrerande e-post adressen. Kundens val då är att ändra, vänta eller avbryta köpet. Fraktkostnaden vid beställning är fri.
Vanligtvis kommer din försändelse hem till din brevlåda tillsammans med din vanliga post 1-5 vardagar efter att beställningen skickats från oss. Är paketet för stort skickas det direkt till närmaste postombud. Du hämtar då enkelt ut det med en avi. Varor som inte hämtas ut returneras till oss. För beställt paket som inte uthämtas debiteras du kostnader för returfrakt, expeditions- och hanteringsavgift. Dessa kostnader uppgår för närvarande till 250 kr.

Bytesrätt, ångerrätt och reklamation

Vi på SilentSwede AB vill att du som konsument ska känna dig trygg att handla hos oss. Därför har vi en 30 dagars nöjd kund-garanti vilket gör att du alltid har rätt att ångra ditt köp, byta din vara och reklamera fel till oss. Vi erbjuder fri returrätt.

BYTESRÄTT 
Är förpackningen obruten går det bra att byta produkten.
SÅ HÄR BYTER DU ARMBANDET
• Paketera varan väl i samma paket/påse som den kom i, alternativt använd egen förpackning.
• Skicka paketet till:

SilentSwede AB (Bravebrace)
559076-8387
Generatorvägen 4
29391 Olofström
Sweden

ÅNGERRÄTT
 Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Om du av någon anledning ångrar ditt köp har vi utökat detta till 30 dagars öppet köp, vilket gör att du kan returnera varorna och få pengarna tillbaka. Detta gäller endast obrutna förpackningar.
SÅ HÄR ÅNGRAR DU ETT KÖP
• Paketera varan väl i samma paket/påse som den kom i, alternativt använd egen förpackning.
• Skicka paketet till:

SilentSwede AB (Bravebrace)
559076-8387
Generatorvägen 4
29391 Olofström
Sweden

REKLAMATION
Vi har en 30 dagars nöjd kund-garanti om det skulle vara något fel på armbandet, under förutsättning att du följer våra skötselrekommendationer. En reklamation kan göras vid:
• Felpackning: Om vi skickat ut fel produkt returnerar du denna och vi skickar då ut rätt produkt när vi mottagit den felaktiga.
• Saknad produkt: Om någon produkt saknas i ditt paket skickar vi ut en ny efter kontroll.
• Defekt produkt: Om produkten är trasig eller defekt skickar vi ut en ny produkt till dig efter vi mottagit den defekta produkten i retur.
För att vi ska kunna bedöma den reklamerade varan ska hela varan återsändas, detta tillsammans med en utförlig beskrivning av felet och hur varan använts. Om inte hela varan skickas tillbaka till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av varans fel och kan endast bedöma och eventuellt återbetala för den del vi fått tillbaka.
Reklamationsrätten omfattar inte fel orsakade av normalt slitage eller felaktigt användande, eller då du ändrat varans ursprungsskick, exempel på detta är alla typer av färgbehandlingar.
Varan analyseras av vår reklamationsavdelning som kontaktar dig via den mejladress du registrerat när ärendet utretts. Om varan efter granskning bedöms som defekt/felaktig ersätts du i första hand ny vara. Om ny vara inte kan skickas återbetalas totalbeloppet inklusive fraktkostnader om kvitto på dessa bifogats. Om ny vara inte kan skickas återbetalas totalbeloppet inklusive fraktkostnader.

SÅ HÄR REKLAMERAR DU ARMBANDET
• Paketera varan väl i samma paket/påse som den kom i, alternativt använd egen förpackning.
• Skicka paketet till:
SilentSwede AB (Bravebrace)
559076-8387
Generatorvägen 4
29391 Olofström
Sweden

Övriga villkor SilentSwede AB ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som ligger utanför SilentSwede AB rimliga kontroll. Exempel på dessa omständigheter är allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser, leverantörs-, transport- eller produktionsstörningar, valutakursförändringar eller naturkatastrof. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar SilentSwede AB dig om den uppkomna situationen. Har omständigheten varat längre än två månader har både Du och SilentSwede AB rätt att häva köpet med omedelbar verkan.
SilentSwede AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor när som helst i tiden. Alla ändringar av dessa villkor kommer att publiceras i webbutiken. Ändringar gäller från det att du har accepterat villkoren genom ett nytt köp eller vid besök i webbutiken, alternativt 30 dagar efter att SilentSwede AB har informerat dig om ändringarna. SilentSwede AB följer personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter enligt PUL i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få tillgång till den information som vi registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i sådana fall via e-post.
Priserna på produkterna i webbutiken www.bravebrace.com är alla inklusive 25% moms.